+36 1 4433 860
Mannavita kollagén por 450g Kollagén por rendelés Kollagén pótlás áteresztő bél szindróma esetén Bőr állapot javítás és ránctalanítás kollagénnel
Kollagén italpor 5 fajta kollagénből Multi kollagén italpor Felnőtteknek Mannavita Multi kollagén por Porcerősítő és ízületi gyulladás ellenes
Mannavita kollagén por 450g Kollagén por rendelés Kollagén pótlás áteresztő bél szindróma esetén Bőr állapot javítás és ránctalanítás kollagénnel Videó a Kollagén italporról Kollagén italpor 5 fajta kollagénből Multi kollagén italpor Felnőtteknek Mannavita Multi kollagén por Porcerősítő és ízületi gyulladás ellenes

Mannavita MULTI kollagén italpor

5 fajta kollagén egyben

I, II, III, V és X kollagént tartalmazó italpor.

0% Szénhidrát és 0% Zsír

A Mannavita Kollagén por nem tartalmaz szénhidrátot és zsírt sem.

Instant keverhető

Csak el kell keverni folyadékban és máris iható.

Adalékanyag, GMO mentes - Low carb, Paleo, Ketogén

A Mannavita Kollagén italpor GMO mentes alapanyagokból készül. Paleo és a ketogén barát. Nem tartalmaz hozzáadott anyagokat, alacsony a szénhidrát tartalma, gluténmentes és tejmentes.

A kollagén bélfal regeneráló hatásai és jelentősége autoimmun betegségek esetén


Áteresztő bél ábra

A kollagén hatása és szerepe a bélfal regenerálásában,  és a különböző gyulladásos, illetve autoimmun betegségeknél 

A kollagén nem csupán bőrünk, körmeink és ízületeink védelmében játszik jelentős, és bizonyított szerepet, hanem ezen kívül számos más területen is remek segítője, támogatója szervezetünknek. A kollagén például nélkülözhetetlen az egészséges belek, hatékonyan funkcionáló bélrendszer működéséhez. Nézzük, milyen kapcsolat is van a kollagén, illetve a szivárgó bél-szindróma között?

A kollagénnek szervezetünkre nézve számos jótékony hatása, komoly előnye van. Ezt ma már számos kutatás bizonyítja, hogy szervezetünkben a kollagén megfelelő szintje szükséges ahhoz, hogy bizonyos szerveink és szöveteink szerveink jól működjenek és egészségesek maradjanak. Ilyen például a bőrszövet – mely valóban a legmagasabb arányban tartalmaz kollagént – de pl. az inak, porcok, íny, és bizony a bélrendszer is: a kollagén nélkülözhetetlen az egészséges belekhez.

Egy nem is olyan régen készült tanulmány bebizonyította, hogy a kollagén peptidek javíthatják a diszfunkcionális bélfalat. Miért is fontos ez?

Belek és gyomor

A bélfal, lényegében a bél „kapujának őrzője” – mely körülbelül 400 m2-es felülettel bír, és szervezetünk energiájának mintegy 40%-át fogyasztja. Segít elnyelni a tápanyagokat, a vizet és az elektrolitokat, miközben megakadályozza a káros mikroorganizmusok bejutását a szervezetbe.

Ám ha ez a gát meghibásodik, úgy különféle bélrendszeri betegségekkel nézhetünk szembe. Ilyen, többek által jól ismert bélbetegségek pl. a bél gyulladásos megbetegedései, a cöliakia, hasmenés, vagy a szivárgó bél-szindróma.

A kollagén szorosabban „zárja le” ezt a gátat, ezzel segítheti megelőzni a „szivárgó bél” kialakulását. Vagyis, akár a kollagén hiánya is összefüggésbe hozható a krónikus, gyulladásos bélbetegségekkel.

De nézzük meg most ezt az összefüggést egy kicsit részletesebben!

Akik a szivárgó bél betegség tüneteivel küzdenek, túlságosan is jól ismerik ennek a mindennapi életre gyakorolt, olykor igencsak kínos, kellemetlen ​​hatásait.

A szivárgó bél vagy - más nevén áteresztő bél vagy „lyukas bél” egy bonyolult egészségügyi állapot, betegség - és igazából sokáig nem is volt elég bőséges tudományos vagy orvosi konszenzus arról, hogy mi is ez pontosan, és hogyan lehet gyógyítani.

Szerencsére az elmúlt években már a bél egészségére fókuszáltak az étrend és az immunitás szempontjából is.

Mannavita Multi kollagén

Ez kiváló hír a szivárgó bél – tünet együttesben szenvedőknek - vagy bármilyen más, a beleket érintő egészségügyi problémának - mivel ezek gyakran már közvetlenül az emésztési folyamatokhoz.

Mit kellene ennünk tehát, ha ilyen gondokkal küszködünk?

Vannak-e olyan speciális, e problémára fókuszáló étrend kiegészítők, amelyek segíthetnek a szivárgó bél tüneteinek enyhítésében? Meglepően hangzik, de a kollagén lehet az egyik ilyen kiegészítő, mely megkönnyíti, és esetleg meg is előzi a szivárgó bél tüneteit.

A kollagén általában már aktuális témává vált az egészség – és szépség tudatos hölgyek-urak, a wellness és a fitnesz területén. És ennek jó oka van – hiszen a tanulmányok az egészséges ízületek működésén, az öregedés jeleinek csökkentésén túl – olyan orvoslásban is alkalmazzák, mint pl. a fekélyes sebek kezelése. Továbbá, komoly erőfeszítéseket tesznek annak érdekében, hogy megtalálják a kapcsolódást a kollagén és az áteresztő bél betegség között.

Elsőként nézzük meg, mi is ez a szivárgó bél (vagy áteresztő bél) szindróma?

Mielőtt azt járnánk körbe tüzetesebben, hogy a kollagén vajon miként segíthet az áteresztő bél problémáján és annak esetleges megelőzésében - beszéljünk kicsit arról, hogy mi is az szivárgó bél vagy más nevén áteresztő bél.

Ha röviden akarnánk megfogalmazni: ez egy emésztési probléma, amely befolyásolja a belek bélését. Ha valakinek „áteresztő bele” van, akkor nála a bélfalakon olyan rések keletkeztek, melyek lehetővé teszik a méreganyagok és a baktériumok bejutását a véráramba.

A gyomor-bél traktus alapos ismerete szintén segíthet a szivárgó bél jobb megértésében.

Optimális állapotban ugyanis a bélfalaink elég erősek ahhoz, hogy emésztés közben ne csak felszívják a tápanyagokat, hanem megakadályozzák az azokból kivált méreganyagok beszivárgását a vérünkbe – vagyis, mint egyfajta csatornák (vagy autópályák) szolgálnak a testünkön keresztül.

Szivárgó bél

Amikor azonban a belünk falai meggyengülnek vagy perforációkat kezdenek kialakítani, kialakul a béláteresztő képesség. Ilyenkor a bélfalon mikroszkopikus lyukacskák keletkeznek, melyeken az élelmiszer részecskék, a baktériumok és más méreganyagok beszivárognak a testünkbe.

Persze, ne nagy lyukakra gondoljunk: ezek a rések mikroszkópikus méretűek, éppen csak akkorák, hogy csupán bizonyos, szintén mikroszkopikus részecskék képesek rajtuk átjutni.

Ám nem ez nem okozza azokat a gyomorgörcsöket, emésztési problémákat és egyéb szivárgó bél tüneteket, amelyeket tapasztalhatunk!

Valójában minden ember belében vannak lyukak. Csak míg az egészséges belűeknél ezek szoros csomópontokba rendeződnek, és éppen annyira aprók, hogy testünk felszívja a tápanyagokat – kívül hagyva a nem kívánt részecskéket – addig a szivárgó bél vagy áteresztő bél esetében ezek az egyébként szoros fehérje kapcsolódások bomlani kezdenek, és nagyobbá válnak a lyukak a normálisnál. És ez a méretváltozás teszi lehetővé a nem kívánt részecskék bejutását a véráramba.

Humán kollagén

Ez a szivárgás papíron, vagy a mikroszkopikus felvételen kisebbnek tűnhet, de sajnos a bél mikrobiomjának e zavara esetén a test már nem működik optimálisan. Az ilyen rendellenességek okozzák a gyulladást és a fertőzést. Mindez pedig további, még súlyosabb egészségi állapotokhoz is vezethet.

Milyen tünetei vannak a szivárgó bélnek?

Emésztési zavar ez, vagy valami egészen más? A bél egészsége bonyolult diagnózist kíván, és sok orvos számára okoz nehézséget az áteresztő bél, az IBS és más emésztési problémák pontos azonosítása – hiszen a tünetek sok esetben hasonlóak és fedhetik is egymást.

Nagy a valószínűsége annak is, hogy a szivárgó bél más egészségügyi problémákhoz is társul. A betegség az első tünete például egyáltalán nem is áll még összefüggésbe közvetlenül a belekkel, és sokszor nem is tulajdonítunk nagy jelentőséget ezeknek.

Fontos, hogy minden apró változásra odafigyeljünk, hiszen az áteresztő bél tünetei is lehetnek már az alábbiak:

 • Étel-érzékenység, intolerancia, allergia
 • Gyakori hasmenés, székrekedés és puffadás
 • Cukor utáni erős sóvárgás
 • Hangulatingadozások
 • Krónikus fáradtság és a mellékvese zavarai
 • Agyköd (más néven: agy-blokk) vagy fejfájás
 • Ízületi fájdalom és ízületi gyulladás
 • Bőrkiütések vagy pattanások
 • Baktériumok elszaporodása a vékonybélben (SIBO)

Mint említettük, ezek a tünetek sok más bélbetegség tünetei is lehetnek - például a cölikália, az IBS, a különböző emésztési zavarok és még sok hasonló probléma.

Ám jöjjön most egy olyan lista, mely már azokat az egészségügyi problémákat taglalja, amelyeket a szivárgó bél okozhat - avagy szoros kapcsolatban áll ezzel:

 • • Asztma
 • • Bélgyulladás (IBS)
 • • Fibromyalgia betegség
 • • Lupus tünetei
 • • Szklerózis multiplex
 • • Pajzsmirigy problémák
 • • Coeliakia (lisztérzékenység)
 • • Cukorbetegség
 • • Crohn-betegség
 • • Egyéb autoimmun rendellenességek
Kollagén atom

Ha Ön már tudja, hogy van ezek közül valamilyen (vagy akár több) problémája, érdemes megkérdeznie orvosát, hogy esetleg szivárgó bél szindrómában szenved-e.

Majd ezt követően érdemes tovább olvasni a témában, és megtudni, hogyan segíthet a kollagén beleink általános egészségi állapotán.

Beleink rossz állapotának lehetséges okai

Ugyan az olyan külső, pszichés tényezőket - például a stresszt, a szorongást, valamint a belső tényezőket (mint a gyulladások, vagy sav-bázis egyensúlyának hiánya) az egészségtelen bélrendszer lehetséges okozójaként tartják számon – az orvosok erről nincsenek teljes mértékben meggyőződve.

Sajnos a szivárgó bél szindróma és a gyenge béláteresztő képesség pontos okait még mindig nem sikerült feltárni kellőképpen. Amit tudunk, az az, hogy a bélpermeabilitás egyetlen ismert szabályozója egy zonulin nevű fehérje. És amikor ez a fehérje az arra genetikailag sérülékeny egyéneknél aktiválódik, ez szivárgó beleket okozhat.

A zonulin termelésének két kiváltó oka van: a bélben lévő baktériumok és a glutén.

Ez persze azért bonyolultabb ennél - hiszen nem mindenki reagál így ezekre a kiváltó okokra, illetve napvilágot láttak olyan kutatások is, melyek szerint a glutén csak a már meglévő emésztési – és bél betegségekkel küzdő páciensek esetében növeli meg a zonulin termelését - ilyen többek között a lisztérzékenység.

Míg a zonulin termelése létfontosságú annak megértésében, hogy mi okozza az áteresztő bél szindrómát, rajta kívül még sok más tényező is szerepet játszhat a bélfalak gyengítésében, mint például:

 • Túlzott alkoholfogyasztás
 • Krónikus stressz
 • Magas cukorfogyasztás
 • Krónikus gyulladások a szervezetben
 • A bélbaktériumok egyensúlyának hiánya vagy az élesztőgombák túlzott elszaporodása (Candida)
 • Tápanyaghiányos állapotok
 • Nem szteroid gyulladáscsökkentők (azaz ibuprofen) hosszú távú alkalmazása

Ugyan a szivárgó bél szindróma és a bélpermeabilitás pontos okát még mindig nem tudták konkrétan meghatározni az orvosok, van azonban néhány bizonyíték arra, hogy a fenti tényezők valóban hozzájárulnak ehhez.

Ezért a szivárgó bél tüneteinek kezelése felé vezető első lépés lehet bizonyos anyagok elkerülése, az egészséges táplálkozás és stressz kezelése. A második lépés lehet az olyan táplálékkiegészítők bevezetése étrendünkbe, mint például a kollagén.

Fájdalmas emésztőrendszer

Mi a kollagén, és milyen szerepe lehet az áteresztő bél tünet együttes esetében?

Mint ez jól látható, az áteresztő bél egyik hatásos „orvossága” az egészséges étrend, elvégre ételeink közvetlenül a belekbe jutnak.

Noha ez némelyeknek szimpla okoskodásnak tűnik, mégis nagyszerű hír a szivárgó bél problémában szenvedők számára, hiszen azt jelenti, hogy a mindennapi életminőség javításával már kedvező változásokat észlelhetnek a kellemetlen tüneteik, bélpanaszaik terén. 

És ha már egészséges táplálkozás, akkor szívesen ki is egészítjük ezt még némi plusszal, egyfajta „boosterrel” – amit az egyre növekvő, és egyre specializáltabb táplálék kiegészítő piac kínál számunkra.  Egyre több kutatás zajlik ma már az olyan kiegészítők terén is, amelyeket orvosilag már diagnosztizált betegségekben is tudunk – méghozzá sikerrel és különféle mellékhatások nélkül – alkalmazni a mindennapokban.

Kettő ilyen hatékony étrend kiegészítő lehet a beleink rossz működése esetén: egyik a probiotikumok családja, másik pedig a kollagén.

Azt már szinte mindannyian tudjuk, hogy a probiotikumok helyreállíthatják a beleinkben élős lévő egészséges baktérium flórát. Ma pedig már, az újabb kutatásokkal arra összpontosítunk, hogy mi is a kollagén, mi a szerepe a belekben, és miért érdemes elkezdeni pótolni ezt a hatékony és sokoldalú fehérjét étrendünkben beleink egészsége szempontjából.

Egészséges gyomor és belek

A kollagén a leggyakoribb fehérjeforrás, amelyet testünk természetes úton termel

A kollagén a kötőszövetek és csonttömegünk 90% -át, valamint a bőrünk 70% -át is képezi. Amikor azonban elérjük a húszas évek közepét és végét, ennek a létfontosságú tápanyagnak a természetes termelése lassulni kezd. Ezeknek leglátványosabb, legszembetűnőbb jelei a ráncok, az ízületi fájdalmak, a törékeny körmök, de gyomorproblémák és sok más egyéb is ide tartozhat.

A kollagént egy komplex fehérjének tekintik, mivel 19 különböző aminosavból áll. Ezek közül némelyik nem esszenciális, míg mások esszenciális aminosavak. Ha a számunkra szükséges tápanyagok bevitelében kizárólag ételeinkre támaszkodunk, szervezetünk – a természetes életfunkciók megkönnyítése érdekében - nem esszenciális aminosavakat állít elő.

Ha azonban betegek vagyunk, vagy egészségtelen étrendet fogyasztunk, a dolgok kitérnek helyes medrükből, és a testünk már nem képes megfelelően szabályozni ezeket a folyamatokat. Amikor ez megtörténik, még a nem esszenciális aminosavakat is pótolnunk kell, külső forrásokból.

A kollagén fehérjével történő kiegészítés nemcsak a kollagén optimális szintjének fenntartásában segíti testünket, hanem képes fokozni szervezetünk saját, természetes aminosav termelését, elősegítve ezzel a bőr, a csontok és a szövetek növekedését és beleink egészséges működését.

Ez azt jelenti, hogy – nem csak az áteresztő bél szindrómában szenvedők – hanem tulajdonképpen valamennyien profitálhatunk a kollagén termelés fokozásával, ha már elmúltunk 20 évesek.

Kollagén szerkezet

A kollagén 5 előnye a szivárgó bél (áteresztő bél) szindróma esetén

 1. A kollagén javíthatja a gyomor és a bélfal egészségét

A kollagén-kiegészítők egyik legnagyobb vonzereje az aminosav-tartalom és szervezetünk saját aminosav állományának serkentése – ezt használják ki a sportban és a szépségiparban is.

Bizonyos aminosavak - például a glicin és a prolin - képesek megerősíteni, sőt meggyógyítani a testünk szöveteit. Ez a két aminosav történetesen azon primer aminosavak egyike is, amelyekből a kollagén áll. Ez az egyik oka annak, hogy a kollagént orvosi területeken is alkalmazzák, műtétek utáni gyógyításra, regenerálásra.

Ha a bélfal károsodik, ezek az aminosavak képesek fokozni szervezetünk öngyógyító képességét.

A kollagén fehérje fokozhatja az új simaizomsejtek (ezek hosszan elnyúló orsó alakú sejtek, melyeknél az idegvégződés mindig egy bizonyos távolságra, 10-20, de egyes helyeken akár 200 mikrométer távolságra is van a simaizomsejttől)termelését, amelyek regenerálják a gyomor és a bél hártyáját. Ezek az új simaizomsejtek segíthetnek megakadályozni a méreganyagok és más részecskék beszivárgását a véráramba.

A glicin aminosav az, ami segíti testünket a glutation termelésében. Ez egy fontos antioxidáns, amely segít megvédeni a sejteket. A kollagén nem csak az új sejtek létrehozásával van elfoglalva, de más, további sejtek megőrzésében is segít.

Amint a test meg tudta gyógyítani a bél károsodását, a szivárgó bél szindróma sokkal kezelhetőbbé válik.

Bélgyulladás ellen
 1. A kollagén megakadályozhatja a bélgyulladást

A gyógyítási, korrigálási képességéhez hasonlóan, a kollagénnek már maga a komplex aminosav tartalma is megelőzheti a bélgyulladást. A glutamin egy sztár-aminosav a kollagén azon képességét tekintve, mellyel le tudja küzdeni a szivárgó bél szindrómát keltő gyulladást. Megcélozza azt a gyulladást, amely a szűk kereszteződések megnyitásával jár, a bél oxidatív stresszből adódóan.

Azt is felvetették, hogy a glutamin segít visszaszorítani a cukor és az alkohol iránti vágyat.

Ha figyelmesen elolvasta a fenti listát, már tudja, hogy mindkettő kiváltója, okozója többek közt a szivárgó bél tünete együttesének.

 1. A kollagén támogatást nyújt az emésztőrendszer számára

A kollagén elengedhetetlen kiegészítője a testszövetek támogatásának, szerkezeti korrigálásának, és a hatékony működésének – mely magában foglalja az emésztőrendszerünk szerveit is. Mint láthatjuk, tulajdonképpen a teljes emésztő szerveket érintheti a szivárgó bél problémája. Miután a belünk sérült, a többi szervünknek is ugyanúgy fel kell vennie a testünkre gyakorolt ​​többlet-stresszt.

Tehát, amint az új simaizomsejtek munkába állnak a bélfal helyreállításában, az aminosavak más, további szerveink egészségének megőrzésében is segítenek.

Tápanyag felszívódás az ételekből

A kollagén segíthet tehát a szivárgó bél tüneteinek gyógyításában, de a szükséges támaszt is biztosíthatja a teljes emésztőrendszerünk számára, ha stressz éri őket. Ez a plusz támogatás pedig némi időt és energiát biztosít testünknek, amire szükségünk van, hogy a szervezetünk „rendbe hozza a dolgokat”, és visszatérhessen a helyes működésre.

 1. A kollagén javíthatja a tápanyagok felszívódását

Az áteresztő bél szindrómával kapcsolatos, egyik fontos dolog az elveszített tápanyagok pótlása. Mivel a szoros csomópontjainak kinyílnak, és ezeken az apró nyílásokon át a méreganyagok és az élelmiszer-részecskék kiszivárognak - sajnos, értékes tápanyagok is távoznak így a bél rendszerünkön keresztül.

A kollagén - hidrofil molekula révén - vonzza a vizet és a savas molekulákat. Tehát, ha lenyeljük a kollagént, az a vízhez és a gyomorsavhoz kapcsolódik. Ezekkel a molekulákkal körülvéve a kollagén segít az elfogyasztott ételek lebontásában.

(Béltraktusunkon való perisztaltikus mozgással, és a kellő víz megtartásával a béltartalom is simábban és gyorsabban mozoghat, majd ürülhet.)

A hatékonyabb emésztés pedig ennek a folyamatnak az eredménye. És amikor hatékonyabban tudjuk megemészteni az ételt, kevesebb részecske veszik el, ha ezek beleinken belül mozognak. És ha kevesebb részecskét veszítünk el, akkor kevesebbnek is van esélye kiszivárogni a belekből a  véráramba.

 1. A kollagén fokozhatja szervezetünkben az aminosav termelést

A GI-traktus - emésztőrendszer - fő témája tehát a kollagén-kiegészítéssel szervezetünk aminosav-készletének fokozottabb termelése. És mivel a húszas éveinkben csökken testünk saját kollagén termelése, így ezzel arányosan csökken az aminosav termelés is. Ez pedig már önmagában is egy jó ok a kollagén külső pótlására, kiegészítésére.


Tudjon meg még többet a kollagénről

Cikkek, kutatások, publikációk, leírások a kollagénről, a kollagén működéséről és hatásairól a testünkben.

Melyek a legjobb kollagén források?

Nyerjük vissza vagy őrizzük meg fiatalságunkat a Mannavita Multi kollagén segítségével

5 egészségügyi probléma, ahol hasznunkra válik a kollagén pótlása

Így segít a kollagén porckopás, ízületi gyulladás, hátfájás és térdfájdalom esetén

A kollagén hatásai Áteresztő bél szindróma esetén

Ránc mentesebb, szebb és fiatalosabb bőr a kollagén segítségével

Így javít a kollagén a gyomor és a bél állapotán

A kollagén 7 kiemelkedő egészségügyi előnye

Miből épül fel a kollagén?

Bél-regeneráló kollagén

Így javít a kollagén a gyomor és a bél állapotán

A Multi kollagén egészségügyi előnyei

A Multi kollagén hatása a bőrre

Kollagén por 5 fajta kollagénből

MULTI kollagén

Mannavita Multi kollagén italpor 5 fajta kollagénből. Paleo, Ketogén, Cukormentes, GMO mentes kollagén por.

Erdélyi virágporok

Virágpor

Szárított és Nyers virágporok Erdélyből. Vegyes virágpor, galagonya, fűz és szilva virágpor infók + rendelés.

Új-Zélandi és Ausztrál manuka mézek

Manuka méz

Immunerősítő, sebgyógyító, baktérium, vírus, parazita és gomba ellenes orvosi manuka mézek.

Imunex alga komplex kapszula

Imunex alga

Alga kapszula, 5 fajta mikroalgából. Immunerősítős + Gyulladás csökkentő Alga koncentrátum.

Bioglan 500mg és 1000mg Krill olaj

Krill olaj

Bioglan Krill olaj kapszula, 500mg és 1000mg foszfolipid Omega-3 tartalommal, Omega-3 zsírsav pótláshoz.

Béltisztító por és Béltisztító kapszula

Colonum Béltisztító

10 összetevős Béltisztító, Bélflóra és Bélfal regeneráló por és kapszula, rostokkal és gyógynövény kivonatokkal.

Méhpempő termelőtől

Tiszta Méhpempő

Hagyományos + Prémium friss Méhpempő termelőtől 100g, 40g és 225g kiszerelésben, 2,2% + 2,5% 10-HDA.

Ízületi gyulladás és Porckopás ellen

Arthro4

Porcerősítő és Ízületi gyulladás csökkentő Zöldkagyló kivonat kurkumával, boswelliával és ördögcsáklyával.

Törökországban termelt Gránátalmalé

Gránátalmalé

Bio körülmények között termesztett, frissen facsart, 100%-os Gránátalma lé, tartósítószer és más anyagok nélkül.

KOLLAGÉN ÁRAK + KIEGÉSZÍTŐK / RENDELÉS

2 fajta marha kollagén, hal kollagén és tojáshéj kollagén tartalmú italpor, a bélrendszer, az ízületek és a bőr állapotának javítására.
I, II, III, V, és X típusú kollagént is tartalmaz, az emberi szervezet számára ideális arányban.

Multi kollagén por 450g

Mannavita MULTI kollagén italpor, Natúr • 450g


14.971 ft = 1 havi adag • 465 ft / napi adag

5 fajta kollagén egyben. Folyadékban keverve, azonnal fogyasztható.

Rendelés
Multi kollagén por 2 x 450g

Mannavita MULTI kollagén italpor, Natúr • 2 x 450g


29.942 ft helyett, 26.971 ft = 2 havi adag • 395 ft / napi adag
-10% kedvezmény

Rendelés + ingyenes szállítás
Multi kollagén por 3 x 450g

Mannavita MULTI kollagén italpor, Natúr • 3 x 450g


44.913 ft helyett, 35.971 ft = 3 havi adag • 371 ft / napi adag
-20% kedvezmény

Rendelés + ingyenes szállítás
Hialuronsav kapszula

Hyalura HIALURONSAV komplex • 120db


7.921 ft = 1 havi adag • 264 ft / napi adag

Bőr és nyálkahártya állapot javítás, továbbá porc + izület regenerálás esetén, a kollagén hatásai tovább fokozhatók Hialuronsavval.

Rendelés + Több darab esetén kedvezmények
Arthro4 Zöldkagyló kapszula

ARTHRO4 porcerősítő + ízületi gyulladás csökkentő


10.721 ft = 1 havi adag • 324 ft / napi adag

Ha kifejezetten az ízületek és a porcok állapotán szeretne javítani, ajánljuk a kollagén mellé, a zöldkagyló, kurkuma, boswellia és ördögcsáklya kivonatot tartalmazó Arthro4-et is szedni, a gyorsabb és hatékonyabb regenerálódáshoz. 120 darab kapszula, magas hatóanyag tartalommal.

Rendelés + Több darab esetén kedvezmények
Vérkeringés optimalizáló gyógypermet

VENOPTIM gyógypermet, vérkeringés optimalizáló


9.721 ft = 1 havi adag • 324 ft / napi adag

Külsődlegesen alkalmazandó szer, 15 gyógynövény hatóanyag-koncentrátumával. Ízületi fájdalmak, ízületi gyulladás, hátfájás, térdfájdalmak, reuma esetén ajánljuk a kollagén mellé.

Rendelés + Több darab esetén kedvezmények
Mannavita Homoktövislé 100%-o 500ml

Mannavita HOMOKTÖVIS LÉ 100%-os • 500ml


3.471 ft = 15 napi adag • 231 ft / napi adag

A C-vitamin elengedhetetlen a kollagén felszívódásához. A homoktövislé, a természet egyik legjobb természetes c-vitamin forrása. A c-vitamin mellett további polifenol vegyületeket - kvercetin, rutin - is tartalmaz, melyek tovább javítanak a kollagén hasznosulásán.

Rendelés + Több darab esetén kedvezmények
Multi kollagén vevőszolgálat

Beszéljen telefonon szakértő kollégáinkkal. Kérdezzen tőlük!

+36 1 4433 860

Hétfő - Péntek: 08:00 - 16:00

Vagy kérdezzen E-mailben:

Küldje el kérdéseit üzenetben:

Üzenet küldés